دوره نان حجیم و نیمه حجیم,آموزش نان های حجیم و لایه ای, آموزش نان پزی, کلاس آموزش نان حجیم و نیمه حجیم, نان های حجیم و نیمه حجیم,دوره نان پزی فنی حرفه ای,آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم,آموزش نان حجیم در تهران,آموزش نانوایی فنی حرفه ای تهران,آموزشگاه پخت نان سنتی,آموزش نانوایی با مدرک بین المللی,اموزشگاه پخت نان در غرب تهران,آموزش نان پزی, ورکشاپ نان پیشرفته, دوره نان پزی (نان حجیم و نیمه حجیم و فانتزی), آموزش پخت نان,آموزش صفر تا صد پخت نان, آموزش نانوایی, دوره حرفه ای آموزش نان با مدرک معتبر, کلاس آموزش نان پزی, آموزش نان فانتزی ,نان حجیم ,نان های غنی شده, دوره آموزشی نان های فانتزی, کلاس اموزش نان حجیم و نیمه حجیم, دوره آموزش نانوایی فنی حرفه ای, آموزش نانوایی فنی حرفه ای تهران, آکادمی نان, آموزشگاه پخت نان سنتی, اموزش نان فانتزی در تهران, بهترین آموزشگاه پخت نان, دوره آموزشی پخت نان

 دوره نان حجیم و نیمه حجیم آموزشگاه پخت نان1

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم با دیپلم فنی و حرفه ای

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم با دیپلم فنی و حرفه ای در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران کاملا عملی بوده و مواد اولیه و ابزار از طرف آموزشگاه آشپزی آشپزی وانیل تهران تامین میشود.  این دوره که مباحث آن ویژه بازار کار بوده و تمامی سرفصل های ارائه شده در آن تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای تهیه و تنظیم شده است به صورت حضوری برگزار می شود و در انتهای این دوره نیز به هنرجویان شرکت کننده مدرک فنی حرفه‌ای اعطا خواهد شد.

 

آموزشگاه آشپزی وانیل تهران این امکان را برای شما فراهم کرده است که بتوانید به صورت حضوری در کلاسهای آموزش طبخ نان و طرز تهیه خمیر شرکت کنید و در صورتی که ساکن سایر مناطق هستید می توانید به صورت مجازی و آنلاین در این دوره شرکت نمایید.

کلاس آموزش نان حجیم و نیمه حجیم در آموزشگاه آشپزی ، آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم در آموزشگاه آشپزی ، آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم در آموزشگاه فنی و حرفه ای ،کلاس آموزش نان حجیم و نیمه حجیم- فانتزی- سنتی و غنی شده ،کلاس آموزش نان پزی ،کلاس آموزش نان غذایی ، دوره آموزش نان غذایی ، کلاس آموزش نان حجیم و نیمه حجیم ، کلاس آموزش نان فانتزی ،کلاس آموزش نان غنی شده ، دوره نان های فانتزی ، کلاس آموزش نان سنتی

 

 

دوره تخصصی نان‌های حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران

 

 

 

اگر به دنبال دوره تخصصی نان‌های حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران هستید، توصیه می کنیم این مقاله را مطالعه بفرمائید. یکی از برترین هنرهایی که انسان دارد، هنر پخت نان است، این هنر و آموزش آن در بهترین آموزشگاه نانوایی غرب تهران به هنرجویان ارائه می شود. از نان در مراسمات مختلفی استفاده می شود و حتی در برخی از کشورها، نان جزئی از فرهنگ مردم آن کشور حساب می شود. تنوع نان در دنیا بسیار است و در واقع هر کشوری نسبت به فرهنگی که دارد، سبک پخت نان مخصوصی هم دارد، شما چه سبک از نان را می پسندید؟ همراه ما باشید تا در مورد دوره نان پزی فنی حرفه ای در آموزشگاه وانیل بیشتر بگوییم.

 

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم1

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم2

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم3

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم4

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم5

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم6

 

کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم7

محتوا:

 

کلاس آموزش نانوایی

دوره پخت نان (مقدماتی)

 آموزش پخت نان

 کلاس پخت نان

 آموزش نانوایی فنی حرفه ای تهران

 آموزشگاه نانوایی در تهران

دوره نان پزی فنی حرفه ای 

گرفتن مدرک فنی حرفه ای نانوایی

مدرک فنی و حرفه ای نان حجیم

آموزش نان پزی

 

 

صفر تا صد آموزش پخت نان در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران با ارائه مدرک معتبر

 

 

 

همراهان گرامی آموزشگاه آشپزی وانیل ، جهت آشنایی با کلاس های دوره تخصصی نان‌های حجیم و نیمه حجیم بین المللی در غرب تهران با ما همراه باشید . کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم مناسب هنرجویانی که علاقمند به یادگیری صفر تا صد تولید و پخت نان هستند در این کلاسها این مهارت را بصورت کامل بیاموزند در ضمن اینکه پس از گذراندن دوره گواهینامه بین المللی نیز برای این هنرجویان صادر خواهد شد که حتی برای مهاجرت نیز معتبر خواهد بود .

 

پخت نان از جمله هنر هایی است که آموزش آن برای هر شخصی مفید خواهد بود. از این رو تمامی علاقه مندان به یادگیری پخت نان می توانند با شرکت در دوره پخت نان در آموزشگاه آشپزی وانیل تهران، مهارت لازم برای پخت نان را آموزش ببینند. عموما افرادی که علاقه مند به یادگیری پخت نان هستند می‌توانند با مدرک دیپلم یا حتی زیر دیپلم نیز وارد بازار کار نانوایی شوند. البته قطعا باید دوره‌های تجربی و کاربردی را در بهترین آموزشگاه نانوایی در غرب تهران بگذرانید در این دوره مباحثی به هنرجو آموزش داده می شود که در ادامه به این عناوین اشاره خواهیم کرد.

 

 

 

نان اصلی‌ترین غذای ایرانی‌هاست و به همین دلیل آموزش پخت نان به عنوان یکی از مهم‌ترین هنرها جهت یادگیری از گذشته تا به امروز مورد توجه بوده است. نان‌ها عموما به دو دسته سنتی مثل سنگگ و تافتون و دسته فانتزی مثل باگت و فرانسوی تقسیم ‌می‌شوند که هر کدام روش پخت جداگانه‌ای دارند.

 

 

 

مباحث دروه نان های حجیم و نیمه حجیم آموزشگاه وانیل

این دوره برای کسانی مناسب است، که هیچ اطلاعی راجع به مواد اولیه و پخت نان ندارند و می خواهند در سطح حرفه ای آموزش نانوایی را دریافت کنند. در این دوره مباحثی مانند طرز تهیه خمیر انواع نان شامل نان روغنی، نان تنوری محلی، نان ساجی، نان بدون خمیر مایع و آشنایی با ابزارها و لوازم پخت نان و تسلط بر پخت منوی نان های کاربردی همچون نان برِد استیک (Bread stick) ، نان خمیرترش، نان باگت،  نان گندم کامل،  نان تست،  نان تورتیلا، نان بیگل و نان های ساده ارائه خواهد شد.

 

 

 

تقسیم بندی نانها به لحاظ مواد و متریال :

 

 

 

White breads                نان های سفید

 

 

 

Wheat breads      نان سبوسدار گندم

 

 

 

Whole Wheat               نان کامل گندم

 

 

 

Multigrain           نان سبوس دار غلات

 

 

 

Whole Grain                 نان کامل غلات

 

 

 

Sprouted Grain         نان جوانه غلات

 

 

 

Sour Dough   نان‌های بر پایه خمیرترش

 

 

 

Rye                         نان‌های بر پایه چاودار

 

 

 

Pumpernickel     نان‌های بر پایه چاودار و خمیر ترش

 

 

 

Brioche                          بریوش فرانسوی

 

 

 

Challah         چالا یا در اصطلاح شیرمال

 

 

 

Flat breads                        نان‌های تخت

 

 

 

تقسیم بندی نانها به لحاظ فرآوری :

 

 

 

۱- نان‌های سافت یا لطیف ( نان های شیرین و غیر شیرین یا نان های نرمی که پوسته آن روغنی شکل و طلایی است مثال نان همبرگری یا مک دونالد)

 

 

 

۲- نان‌های کراست یا بیسکوئیتی ( نان هایی که پوسته ترد و شکننده ای دارند ولی بافت داخلشان کاملا نرم است مثال نان باگت فرانسوی)

 

 

 

۳- نان‌های لمینیشن یا لایه ای( این دسته بندی تشکیل شده است از خمیرهای لایه ای مثل انواع کروسان که زمانیکه این نان را از وسط برش میدهیم بافت این نان بصورت شبکه ای و  شبیه به لانه زنبور است)

 

 

 

۴- نان های سنتی

 

 

 

مبانی دوره :

 

 

 

اصول بهداشت و ایمنی

 

 

 

شناخت ادوات و تجهیزات کاربردی مربوط به دوره

 

 

 

شناخت متریال و مواد غذایی با کیفیت مربوط به دوره که هنرجویان شناخت مواد اولیه در ۴ دسته بندی اصلی نان را آموزش می آموزند

 

 

 

کاربرد مواد اولیه

 

 

 

(پس از این که کلاس از حالت تئوری به عملی تبدیل شد، بصورت ورکشاپ و تیمی که شامل :

 

 

 

خمیرگیری ، تخمیر و پخت نان است آموزش داده می شود.

 

 

 

شناخت انواع آردها، دانه ها ، غلات و عصاره ها

 

 

 

آشنایی با پروسه طبیعی تخمیر و انواع استارتر

 

 

 

مخمر خشک

 

 

 

مخمر تر

 

 

 

آموزش خمیر ترش از صفر تا صد

 

 

 

خمیر ترش با هایدریشن های مختلف

 

 

 

شناخت بیگا

 

 

 

تکنیک پولیش

 

 

 

روش های میکس و نگه داری خمیر :

 

 

 

مستقیم

 

 

 

رِست میانی

 

 

 

تا کردن خمیر

 

 

 

آوتولیز

 

 

 

آشنایی با نانوایی ارتیزان :

 

 

 

نانوایی ارتیزان

 

 

 

چرایی نانوایی ارتیزان

 

 

 

مدیریت زمان در نانوایی

 

 

 

نان‌های دوره :

 

 

 

باگت فرانسوی معمولی و با خمیر ترش با استفاده از اوتنتیک

 

 

 

چاباتا ایتالیایی

 

 

 

چاباتا نِچرال کالِر

 

 

 

نان برگر مک دونالد

 

 

 

نان‌های برگر با رنگهای طبیعی

 

 

 

فوکاچیو

 

 

 

بروچن

 

 

 

کروسان با استفاده از پولیش

 

 

 

ماریتوزو

 

 

 

نان بولکی

 

 

 

کروسان و کروسان مغزدار

 

 

 

نان پیتا

 

 

 

ترتیلا مکزیکی

 

 

 

گریسینی (لیدی فینگر )

 

 

 

یوفکا

 

 

 

وافل بلژیکی

 

 

 

نان سوپی کاسه ای

 

 

 

سینامون رول

 

 

 

خمیر پیتزای ایتالیایی روستیک

 

 

 

خمیر پیتزای امریکایی

 

 

 

نان بربری

 

 

 

نان تافتون

 

 

 

در این دوره پخت نیمه صنعتی آموزش انواع نان ، نان های حجیم ، نان های فانتزی ، نان های صنعتی ، نان های سنتی ، آموزش پخت نان ، آموزش پخت نان های فانتزی ، آموزش حرفه ای نان , آموزش حرفه ای نان فانتزی , آموزش نان های حجیم و فانتزی به علاقمندان پخت نان های حجیم و فانتزی برای استفاده در رستوران ها و هتل ها و یا کارآفرینی شخصی آموزش داده میشود .

 

 

 

نکات کلیدی برای یادگیری پخت نان های حجیم و نیمه حجیم

 

رسپی های جدید را مطالعه کنید.

 

مهارت خمیر کردن آرد را تقویت کنید.

 

طرز تهیه مخمر (خمیرترش یا خمیرمایه) را به خوبی فراگیرید.

 

آماده سازی آرد قبل از خمیرگیری را همواره تمرین کنید تا در ذهن تان بماند.

 

در یادگیری مداومت داشته باشید تا به مهارت کافی دست یابید.

 

 

 

ویژگی های آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در تهران

 

آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در واقع مراکزی است که بیشتر به هنرهای آشپزی مانند، آشپزی ملل، کیک های خامه ای و  کیک های کافی شاپی، شیرینی های تر و خشک، دسر، فینگرفود، سوسیس و کالباس و دوره نان های حجیم و نیمه حجیم تمرکز دارد. برای این که بهترین آموزشگاه آشپزی تهران را انتخاب کنید، باید به چند ویژگی آموزشگاه ها دقت داشته باشید که ما آن ها را در این مقاله خواهیم گفت زیرا در سطح تهران آموزشگاه های اشپزی بسیاری وجود دارند که برای انتخاب بهترین آن ها باید به موارد زیر توجه کنید.

 

 

 

 

 

بهترین آموزشگاه آموزش نانوایی فنی حرفه ای غرب تهران کدام است؟

 

همیشه انتخاب بهترین ها کار سختی است زیرا برای این کار باید تمامی جوانب کار را بسنجیم، اما ما در این مقاله تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین آموزشگاه آموزش نانوایی غرب تهران را به علاقه مندان به هنرآشپزی معرفی کنیم. برای ثبت نام در دوره پخت نان باید به چند ویژگی مهم این آموزشگاه ها دقت کنید تا بهترین آن ها را انتخاب کنید

 

 

 

تجهیزات استاندارد و به روز: یک آموزشگاه آموزش نانوایی فنی حرفه ای خوب باید در کلاس های تدریس خود از بهترین تجهیزات آموزشی و استاندارد استفاده کند چرا که تمام مراحل آموزشی در آموزشگاه به روش عملی انجام می شود، بنابراین باید مجهز به تجهیزات استاندارد باشند تا کارآموزان با شرایط واقعی آموزش ببینند.

 

اساتید مجرب و کار بلد: ویژگی بعدی آموزشگاه های فنی و حرفه ای این است که علاوه بر تجهیزات به روز و استاندارد، از اساتید باتجربه و حرفه ای در کلاس های تدریس استفاده کنند تا هنرجویان بهترین خدمات آموزشی را دریافت کنند زیرا همان طور که می دانید بخش مهمی از انتقال صحیح مفاهیم به عهده استاد می باشد پس مهم است که یک آموزشگاه دوره نان پزی فنی حرفه ای  از اساتید باسابقه استفاده کنند. برای این که بدانید اساتید آموزشگاه مجرب هستند یا خیر می توانید از افرادی که سال های قبل در آن جا دوره دیده اند سوال کنید و یا این که سوابق اساتید را بررسی نمایید.

 

 

 

 

 

منطقه آموزشگاه: بسیار مهم است که در آموزشگاهی ثبت نام کنید که به محل زندگی تان نزدیک باشد زیرا در این صورت دچار ترافیک نمی شوید و همواره به موقع در کلاس ها حاضر می شوید.

 

 

 

 

 

اعطای مدرک بین المللی: ویژگی بعدی آموزشگاه فنی و حرفه ای، دادن مدرک معتبر و بین المللی به هنرجویان در پایان دوره است. این مدرک باید مود تایید سازمان فنی و حرفه ای کشور باشد و توسط این سازمان صادر شود. مدارکی که توسط این سازمان صادر می شود در بیش از 140 کشور دنیا ارزش دارد زیرا سازمان فنی و حرفه ای کشور در گروه ILO عضو است.

 

 

 

 

 

بهترین آموزشگاه تخصصی نان‌های حجیم و نیمه حجیم در غرب تهران کدام است؟

 

برای این که بهترین آموزشگاه تهران را پیدا کنید باید به ویژگی های که در بهترین آموزشگاه نانوایی فنی حرفه ای در تهران گفتیم دقت کنید و با توجه به این ویژگی ها آموزشگاه فنی و حرفه ای مناسبی برای ثبت نام انتخاب نمایید. آموزشگاه های فنی و حرفه ای بهترین مکان برای یادگیری مهارتی جدید می باشند که با یادگیری آن و در یافت مجوز رسمی می توانید کسب و کاری را تاسیس کنید و برای عده ای اشتغال زایی نمایید.

 

 

 

 

 

همان طور که در ابتدای مقاله گفتیم، پخت نان یکی از هنرهای برتری است که انسان آن را آموخته است و با استفاده از آن به رفع یکی از نیازهای اصلی می رسد. در این میان برخی از افراد تمایل دارند که فقط استفاده کننده نان باشند، اما عده ای دیگر به یادگیری هنر پخت نان علاقه مند هستند.

 

آموزشگاه آشپزی وانیل در سال 1396 فعالیت خود را آغاز کرده است و از مرکز آموزش و توسعه فعالیت های سازمان فنی حرفه ای کشور دارای مجوز رسمی می باشد. در این آموزشگاه دوره های تخصصی آموزش اشپزی از مبتدی تا پیشرفته برای آن دسته از افرادی که در غرب تهران زندگی می کنند برگزار می شود.

 

 

 

در کلاس آموزش پخت نان به هنر جویان از بهترین و باتجربه ترین اساتید استفاده می شود تا بهترین آموزش ها را ارائه بدهند، این اساتید فارق التحصیل دانشگاه های ایران هستند. هم چنین در آموزشگاه آشپزی وانیل، مدرک فنی حرفه ای نانوایی به هنرجویان توسط سازمان فنی حرفه ای ارائه می شود.

 

 

 

قیمت کلاس نان های حجیم و نیمه حجیم

 

اگر شما در کلاسهای حضوری یعنی کلاس های عمومی و خصوصی طرز تهیه نان و خمیر شرکت کنید، قیمت دوره نان حجیم و نیمه حجیم در نظر گرفته شده به شکل زیر محاسبه می شود :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

قیمت و هزینه دوره عمومی نان حجیم و نیمه حجیم

 

قیمت کلاس عمومی طرز تهیه نان و خمیر ۲٫5۰۰٫۰۰۰ هزار تومان است.

 

 

 

در کلاس عمومی نان حجیم و نیمه حجیم و فانتزی تعداد نفرات شرکت کننده 3 نفر به بالا میباشد.

 

 

 

قیمت و هزینه دوره خصوصی نان حجیم و نیمه حجیم

 

قیمت کلاس خصوصی طرز تهیه نان و خمیر که به صورت ساعتی محاسبه می شود، ساعتی 99 هزار تومان است.

 

شما هم می‌توانید یکی از شرکت کنندگان این دوره باشید و از طریق لینک زیر برای ثبت اطلاعات و ثبت نام اقدام فرمایید .

 

 

 

 

 

کلام آخر

 

 

 

بسیار سپاسگزارم از افرادی که تا انتهای مقاله دوره تخصصی نان‌های حجیم و نیمه حجیم همراه ما بودند. ما در این مقاله، کلاس های آموزشی پخت نان را که خدمات حضوری برای کار آموزان ارائه می دهند را معرفی کردیم و بعد از آن به توضیح فواید و ویژگی هایی که کلاس آموزش نانوایی باید داشته باشند پرداختیم. در ادامه بهترین اموزشگاه آموزش پخت نان های حجیم و نیمه حجیم را برای شما معرفی کردیم تا انتخاب بهتری داشته باشید، هم چنین معایب و نکاتی که برای یادگیری نان‌های حجیم و نیمه حجیم نیاز است را بیان کردیم، امیدواریم که مطالب گفته شده برایتان مفید باشد. خوشحال می شویم که نظرات خودتان را برایمان کامنت کنید.

 

 

 

 

 

کلاس تخصصی نان‌های حجیم و نیمه حجیم آنلاین چه مزایایی دارد؟

 

کلاس های آنلاین این امکان را به افراد می دهد تا محدودیت زمان و مکان نداشته باشند و همنطور در وقت خود صرفه جویی کنند و دوره آموزشی خود را به سرعت به اتمام برسانند.

 

 

 

ویژگی یک کلاس آموزش نانوایی خوب و معتبر چیست؟

 

کلاس های آموزش نانوایی باید به صورت اصولی و با دقت زیاد به کارآموزان خود تمام مراحل آموزشی را طی کند و همینطور باید یک مدیریت خیلی قوی و پشتیبانی 24 ساعت برای کار آموزان خود داشته باشد.

 

 

 

بهترین آموزشگاه نانوایی در تهران کدام است؟

 

آموزشگاه های بسیاری وجود دارد که به صورت حضوری و آنلاین فعالیت می کنند و کلاس های خود را به صورت خصوصی و عمومی برگزار می کنند که همه آن ها دارای ویژگی هایی می باشند که ما در این مقاله سعی کرده ایم چند سایت معتبر را به شما معرفی کنیم.

 

موارد آموزشی دوره

 

__________

 

 

 

آشنایی با نانوایی ارتیزان

 

-نانوایی ارتیزان چیست

 

-چرا نانوایی ارتیزان

 

-زمانبندی در یک نانوایی

 

 

 

آشنایی با پروسه طبیعی تخمیر

 

-مخمر خشک

 

-مخمر تر

 

-خمیر ترش خشک

 

-خمیر ترش با هایدریشن های مختلف

 

-خمیر ترش

 

-استارترها

 

-بیگا

 

-پولیش

 

 

 

انواع آردها، دانه ها و عصاره ها

 

 

 

روش های میکس و نگه داری خمیر

 

مستقیم

 

-استراحت میانی

 

-تا کردن خمیر

 

-اتولیز

 

 

 

شروع خمیر ترش

 

 

 

نان های تولیدی در دوره :

 

-باگت خمیر ترش با استفاده از اوتنتیک

 

-خمیر ترش ساده

 

-چاباتای خمیر ترش

 

-فوکاچیو و پیتزای روستیک

 

-کروسان با استفاده از پولیش

 

 

شماره تماس آموزشگاه آشپزی درتهران

 

تماس با ما

 

لطفاً از وبسایت ما دیدن فرمایید : http://cookingschool.blogfa.com

اینستاگرام : www.instagram.com/elisan_cake

"آموزشگاه آشپزی وانیل"

 

شماره تماس آموزشگاه آشپزی وانیل جهت هماهنگی:

📞📞📞📞📞📞

09125809213

09190345902

جهت ارتباط در واتساپ لوگوی زیر را لمس نماید

 

 

آدرس ما در گوگل مپ

 

 

 مکان و آدرس آموزشگاه آشپزی وانیل در گوگل مپ

 

برای مشاهده محل و مکان آموزشگاه تصویر فوق را لمس نماید.

 

 

 

 

 

سلام مشتری گرامی . من خانم بیگدلی از آموزشگاه آشپزی وانیل هستم . لطفاً در صورت تمایل جهت سفارش شماره زیر را لمس کنید . من روزهای هفته بین 10 صبح تا 19 بعد از ظهر در دسترس هستم. مشتاقانه منتظر شنیدن صدای شما هستم. متشکرم.

 

09190345902

 

 

جهت ارسال پیامک Send SMS را لمس کنید

Send SMS

 

جهت ارسال پیام با واتساپ کلمه واتساپ را لمس کنید

واتساپ

 

جهت ارتباط با تلفن ثابت آموزشگاه شماره زیر را لمس کنید

 

02144779298