آموزشگاه آشپزی دوره های خود را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار کرده و تمامی استاندارد ها و سرفصل های تعیین شده از طرف این سازمان را اجرا میکند . هنرجویان پس از اتمام دوره میتوانند در آزمون فنی و حرفه ای شرکت کرده و در صورت قبولی مدرک مربوطه را دریافت کنند . این مدرک دارای ارزش بین المللی بوده و دارنده آن میتواند در تمامی کشور های جهان از آن استفاده کند .
برگزاری دوره تخصصی آشپزی سنتی همرا با مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور 🌺🌺🌺🌺🌺🌺
موارد آموزش :
آشپزی به صورت حرفه ای
آموزش غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی
آموزش خاص ترین آش ها از شهرهای مختلف
آموزش خاص ترین و مجلسی ترین غذای هر استان
خورش های اصیل ایرانی🥣
پلوهای مخلوط ایرانی 🥣
غذاهای سنتی جنوبی و شمالی و شیرازی😋😋😋😋😋
دسر سنتی
طرز تهیه حلیم و شعله زرد اصیل با طعم خاص ایرانی
آیتم ها آموزشی :
پخت وشناخت گوشت مناسب
شناخت ظروف مناسب
آشنایی با تاریخچه ادویه شناسی
برچسب:
آشپزی
آموزشگاه آشپزی
آشپزی بین الملل
سرآشپز
آموزش آشپزی
آموزشگاه آشپزی تهران
آموزش دسر
آموزش پیش غذا