آموزشگاه آشپزی دوره های خود را تحت نظارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور برگزار کرده و تمامی استاندارد ها و سرفصل های تعیین شده از طرف این سازمان را اجرا میکند . هنرجویان پس از اتمام دوره میتوانند در آزمون فنی و حرفه ای شرکت کرده و در صورت قبولی مدرک مربوطه را دریافت کنند . این مدرک دارای ارزش بین المللی بوده و دارنده آن میتواند در تمامی کشور های جهان از آن استفاده کند .

 

برگزاری دوره تخصصی آشپزی سنتی همرا با مدرک بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای کشور 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

موارد آموزش :

آشپزی به صورت حرفه ای

آموزش غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی

آموزش خاص ترین آش ها از شهرهای مختلف

آموزش خاص ترین و مجلسی ترین غذای هر استان

خورش های اصیل ایرانی🥣

پلوهای مخلوط ایرانی 🥣

غذاهای سنتی جنوبی و شمالی و شیرازی😋😋😋😋😋

دسر سنتی

طرز تهیه حلیم و شعله زرد اصیل با طعم خاص ایرانی

آیتم ها آموزشی :

پخت وشناخت گوشت مناسب

شناخت ظروف مناسب

آشنایی با تاریخچه ادویه شناسی

 

برچسب:

آشپزی

آموزشگاه آشپزی

آشپزی بین الملل

سرآشپز

آموزش آشپزی

آموزشگاه آشپزی تهران

آموزش دسر

آموزش پیش غذا