شیرینی خانگی ساده ,شیرینی خانگی بدون فر ,شیرینی خانگی خوشمزه ,شیرینی خانگی برای عید نوروز ,شیرینی خانگی ,شیرینی خانگی بیرجندی ,شیرینی خانگی با آرد گندم ,شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید ,شیرینی نخودچی
یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیها که تنوع بسیار بالایی دارند اغلب از نوع خشک بوده و به مواد اولیه کمی نیاز دارند و به سادگی و بدون دردسر تهیه میشوند. شاید فکر کنید که با وجود اینهمه قنادی و شیرینی فروشی، چه نیازی به تهیه شیرینی خانگی است اما این نکته را فراموش نکنید که طعم و عطر و بوی شیرینی خانگی چیز دیگری است. علاوه بر آن، لذت انجام کاری متفاوت و پذیرایی از مهمانان با شیرینیهای خانگی دست پخت خودتان با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست.
اگر به شیرینیپزی علاقه دارید تا زمان باقی است دست به کار شوید و شیرینیهای عید نوروز امسال را خودتان در خانه تهیه کنید و همه را غافلگیر کنید. در ادامه مجموعهای عالی و کامل از آموزش تهیه انواع شیرینیهای مخصوص عید نوروز را خواهید دید که میتوانید بسته به سلیقه شخصی و مدت زمانی که در اختیار دارید، هر یک از آنها که دوست دارید را تهیه کنید. با ما همراه باشید.
انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز
شیرینی برنجی:
"شیرینی برنجی" یا "نان برنجی" نوعی شیرینی محلی و سنتی مخصوص شهرهای قزوین و کرمانشاه است. برای تهیه این شیرینی سنتی خوشمزه که شهرت فراوانی دارد از آرد برنج، آرد گندم، پودر شکر یا پودر قند، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل استفاده میشود. نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان میتوان به نان برنجی ساده و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد.
این شیرنی که معمولا آن را در ایام نوروز روی میز پذیرایی بسیاری از خانهها میبینیم در هفتمین اجلاس سراسری شورای سیاستگذاری ثبت آثار معنوی کشور که در شهر شاهرود برگزار شد، به ثبت ملی رسید.
در لینک زیر، طرز تهیه شیرینی برنجی سنتی یا نان برنجی کرمانشاهی مخصوص نوروز را خواهید خواند.
طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص نوروز (نان برنجی کرمانشاه)
شیرینی نخودچی:
"شیرینی نخودچی" یا "نان نخودچی" یکی از شیرینیهای سنتی شهر قزوین و از معروفترین شیرینیهای سنتی ایرانی است. ماده اصلی شیرینی نخودچی که به شیرینی عید نوروز نیز شهرت دارد، آرد نخودچی است و برای تهیه آن باید از بهترین و با کیفیتترین نوع آرد نخودچی که بسیار نرم و مرغوب است استفاده شود.
روغن و پودر قند مورد استفاده در این شیرینی نیز باید از نوع بسار نرم و باکیفیت انتخاب شوند. خمیر این شیرینی خشکتر از سایر خمیرها است و باید با مالش و ورز دادن آن را نرم کرد اما میزان ورزدادن نباید به اندازهای باشد که خمیر روغن پس دهد. در لینک زیر با طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی خوشمزه آشنا شوید.
طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی (شیرینی مخصوص عید)
نان پنجرهای:
"شیرینی پنجره ای" یا نان پنجره ای یا خاتون پنجره یکی از شیرینیهای ساده و سنتی ایرانی است و با توجه به اینکه پخت آن مانند دیگر شیرینیها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانمهای ایرانی حداقل یک بار پخت این شیرینی سبک و خوشمزه را امتحان کردهاند. طرز تهیه شیرینی پنجره ای سه رنگ را از طریق لینک زیر در سایت وب یاد بگیرید.
طرز تهیه نان پنجره ای سه رنگ (شیرینی پنجره ای)
شیرینی مربایی:
"شیرینی مربایی" که به شیرینی مارمالادی، شیرینی آلمانی و یا شیرینی مشهدی مشهور است، یکی از انواع شیرینی مخصوص نوروز است. شیرینی مربایی ماندگاری بالا و طعم بسیار خوبی دارد و میتوان آن را با تنوع بسیار زیادی تهیه کرد. این شیرینی که جزو شیرینیهای خشک محسوب میشود همیشه طرفداران خاص خود را دارد اما در ایام عید نوروز بیش از همیشه مورد توجه قرار میگیرد.
طرز تهیه شیرینی مربایی مخصوص نوروز را از طریق لینک زیر آموزش ببینید.
طرز تهیه شیرینی مربایی (شیرینی مخصوص نوروز)
شیرینی گل مینا:
"شیرینی گل مینا" یکی از انواع شیرینی خشک است که معمولا در ایام عید نوروز طرفداران زیادی پیدا میکند و اغلب آن را به عنوان شیرینی مخصوص نوروز میشناسند.
طرز تهیه شیرینی گل مینا بسیار ساده است و به مواد اولیه زیادی نیاز ندارد و حتی میتوان گفت تا حد زیادی طرز تهیه آن شبیه به طرز تهیه بیسکوییت شکری یا شوگر کوکویز است که برای تزیین با فوندانت یا رویال آیسینگ از آن استفاده میشود. در اصل بافت این شیرینی؛ خشک، بیسکوییتی و بسیار خوشمزه است.
با کیلک کردن روی لینک زیر، طرز تهیه شیرینی گل مینا را آموزش ببینید.
طرز تهیه شیرینی گل مینا (شیرینی مخصوص نوروز)
شیرینی نارگیلی پفکی:
یکی از شیرینیهای بسیار خوشمزه و محبوب، شیرینی نارگیلی پفکی است که درست کردن آن نیاز به حوصله و کمی مهارت دارد. پخت این شیرینی 2 مرحلهای است یعنی یک مرحله پخت روی حرارت گاز و مرحله بعدی داخل فر انجام میشود. شاید همان دفعه اول به کیفیت و شکلی که انتظار دارید نرسید به همین خاطر؛ به عنوان اولین تجربه با مقدار کمتری از مواد اولیه این شیرینی را درست کنید و وقتی به کیفیت مطلوب رسیدید، در مقیاس بزرگتر این شیرینی را آماده کرده و از مهمانان خود با این شیرینی خانگی خوشمزه پذیرایی کنید.
طرز تهیه شیرینی نارگیلی پفکی (شیرینی نارگیلی خانگی)
شیرینی باسلوق خانگی:
باسلوق خانگی (مسقطی یا راحتالحلقوم) یکی از مقرون به صرفهترین شیرینیهای سنتی است تنها به کمی حوصله برای همزدن مواد نیاز خواهید داشت. برای تهیه این شیرینی که جزو شیرینیهای مخصوص عید نوروز محسوب میشود شما به نشاسته، آب و شکر به علاوه کمی پودرژلاتین نیاز دارید. با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه و ساده در لینک زیر آشنا خواهید شد.
طرز تهیه باسلوق خانگی، مسقطی یا راحتالحلقوم
شیرینی نسکافه:
شیرینیهای نوروز بسیار متنوع هستند و در طعمها و رنگهای مختلف و عمدتا در سایز کوچک تهیه میشوند. معمولا در پخت این شیرینیها که اغلب از نوع خشک هستند از کره استفاده میشود و به همین دلیل کالری بالایی دارند و باید در خوردن آنها احتیاط کرد. یکی از این شیرینیهای خوشمزه که نسبت به بقیه، شیرینی کمتری دارد و موقع پخت، تمام خانه شما عطر بینظیری خواهد داشت، "شیرینی نسکافه" است. طرز تهیه شیرینی نسکافه مخصوص عید نوروز در لینک زیر موجود است.
طرز تهیه شیرینی نسکافه ای مخصوص عید نوروز
شیرینی بادامی:
"شیرینی بادامی" یکی دیگر از شیرینیهای خوشمزه مخصوص عید نوروز است. این شیرینی نیز جزو شیرینیهای خشک محسوب میشود و همانطور که از نام آن مشخص است، در ترکیب اولیه آن از بادام به صورت پودرشده استفاده میشود.
شیرینی بادامی بسیار ساده است و به مواد سادهای نیز نیاز دارد که در هر خانهای به راحتی پیدا میشود. شما میتوانید این شیرینی خوشمزه را برای عید نوروز تهیه کنید و از مهمانان خود با شیرینی خانگی دستپخت خودتان پذیرایی کنید. طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی خوشمزه در لینک زیر بخوانبد.
طرز تهیه شیرینی بادامی خانگی مخصوص نوروز
شیرینی برشتوک نخودچی:
شیرینی برشتوک نخودچی یا حلوای خشک یک دسر ساده و خوشمزه است که در آستانه ماه مبارک رمضان میتواند زینت بخش سفرههای افطار باشد. این شیرینی همچنین گاهی جزو سینی شیرینیهای مخصوص نوروز نیر هست و در این ایام نیز به مصرف میرسد. شما میتوانید از طریق لینک زیر، با طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی آشنا شوید.
طرز تهیه شیرینی برشتوک نخودچی (حلوای خشک)
شیرینی کشمشی:
"شیرینی کشمشی" یکی از شیرینیهای محبوب ایام نوروز است و مدت زمان تهیه آن کمتر از 30 دقیقه خواهد بود. نکتهای که در تهیه شیرینی کشمشی باید توجه داشته باشید این است که سایز شیرینیها را زیاد بزرگ نگیرید چراکه این شیرینی درون فر به دلیل وجود روغن در ساختار آن، پهن و بزرگ خواهد شد.
طرز تهیه شیرینی کشمشی
انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز
شیرینی اسکار:
"شیرینی اسکار" یکی از خوشمزهترین شیرینیهای مخصوص عید نوروز است. این شیرینی طعم بسیار عالی و بافتی منحصربهفرد دارد و میتوان آن را بسته به ذایقه با مواد مختلفی تزیین و سرو نمود. شیرینی اسکار جزو شیرینیهای خشک محسوب میشود و مانند اغلب شیرینیهای خشک دیگر، داخل فر طبخ میشود. این شیرینی بسیار خوشخوراک است و به خاطر داشتن آجیل و انواع مغزیجات مورد پسند همه قرار خواهد گرفت و خیلی زود ظرف آن خالی خواهد شد.
طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی مخصوص عید نوروز
شیرینی پادرازی:
"شیرینی پادرازی" یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است که به طور سنتی با استفاده از سه نوع آرد؛ آرد نخودچی، آرد گندم و آرد برنج تهیه میشود. این شیرینی سنتی از گذشته برای عید نوروز در گیلان تهیه میشد و به نوعی یکی از شیرینیهای مخصوص عید نوروز بوده و هست. در لینک زیر با طرز تهیه شیرینی پادرزای آشنا خواهید شد.
طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز
شیرینی نعلی:
"شیرینی نعلی" یکی دیگر از انواع شیرینیهای مخصوص عید نوروز است که جزو شیرینیهای خشک محسوب میشود. این شیرینی با مواد اولیه بسیار ساده و دردسترسی تهیه میشود و به دلیل داشتن کره، بسیار خوشمزه است.
طرز تهیه شیرینی نعلی (شیرینی مخصوص عید نوروز)
شیرینی لوز نارگیلی:
"شیرینی لوز" یکی از شیرینیهای اصیل ایرانی است که به نوعی خاص و ویژه ایام عید نوروز است. شیرینی لوز تنوع زیادی دارد که از آن جمله میتوان به لوز نارگیلی، لوز پسته، لوز بادام، لوز قندی و ... اشاره نمود. طرز تهیه این شیرینی بسیار ساده است و به مواد اولیه کمی نیز نیاز دارد.
طرز تهیه لوز نارگیل (شیرینی مخصوص عید نوروز)
امیدواریم از این مجموعه نوروزی نهایت استفاده را برده و با صرف کمی وقت و البته عشق و علاقه، شیرینیهای مخصوص عید نوروز امسال را خودتان تهیه کنید و حتی به نزدیکان نیز از این شیرینیهای خانگی خوشمزه هدیه بدهید.