آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر با مدیریت و مربی گری خانم بیگدلی ، آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، بهترین آموزشگاه آشپزی اسلامشهر ، آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، آموزشگاه کیک پزی در باغ فیض اسلامشهر ، دوره ی آموزش آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، کلاس آموزش شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، موسسه آموزش شیرینی و کیک در باغ فیض اسلامشهر ، دوره فشرده آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر
بهترین آموزشگاه آشپزی در اسلامشهر
راه های ارتباطی ما:
آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر
اینستاگرام: https://www.instagram.com/elisan_cake
واتساپ: 09190345902
تلفن سفارشات : 02156339879
آدرس : اسلامشهربهارستان سرگلستان جنب بانک کشاورزی ساختمان آریانا واحد14
آیا نگران بیکاری و یا کمبود درآمد در شغل فعلی خود هستید؟ آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر با مدیریت و مربی گری خانم بیگدلی، با برگزاری کلاس های
1 متصدی کافی شاپ و پیشرفته
2 کیک ساز و تر ساز
3 شیرینی پز شیرینی های خشک بدون فر
4 شیرینی پز شیرینی های خشک
5 نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر ساز ماهر
6 نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم با تخصص خمیر فر دار ماهر
7 نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم
8 دسر ساز بین المللی
9 دسر ساز سنتی
10 طباخ آبزیان
11 آشپز سنتی
12 آشپز غذاهای فوری
13 آشپز مخصوص روز
14 سالاد ساز و اردور ساز ... فینگر فود
15 کباب زن و تخته کار
16 شیرینی پزی درجه "۲" مقدماتی
17 شیرینی پزی درجه "۱" پیشرفته
18 آشپز درجه یک / مقدماتی
19 آشپز درجه دو / پیشرفته
، تضمین می کند تنها طی چند ماه پس از شرکت در کلاس های آموزشگاه، درآمد فعلی خود را افزایش دهید.
* کلیه دوره های قید شده طبق تعرفه سال 1397 اجرا خواهد شد .
*مبلغ 50000 1تومان نیز برای صدور هر گواهینامه و دریافت کد شناسایی فنی حرفه ای هنرجو میبایست واریز نماید .
* قابل ذکر است که تمامی آموزشگاه ها حق قانونی دارند که از کارآموزان در روز آزمون عملی
جهت هزینه ورودی این آزمون که بعد از قبولی در آزمون مرحله اول (آزمون کتبی ) خواهد بود
حق آزمون عملی را مبلغی معادل 50.000 تومان دریافت کنند ! نه بیشتر !!!
در انتها برای اعطای گواهینامه نیز مبلغ 50000 تومان نیز سازمان فنی و حرفه ای دریافت می کند که عینا از کار آموز در ابتدا دریافت خواهد شد.
تمامی هزینه های آزمون کتبی و عملی نیز تنها برای حضور در یک رشته استاندارد انتخابی می باشد وبرای شرکت در رشته های دیگر مبالغ را هنرجو می بایست جداگانه برای هر یک رشته پرداخت نمایید .
*کلیه تجهیزات،مواد اولیه و لازم جهت موارد تدریس به عهده خود آموزشگاه است .
مدارک لازم:
1. 3قطعه عکس
2.کپی آخرین مدرک تحصیلی .
3. کپی شناسنامه .
4.کپی کارت ملی .
5.پرداخت کل شهریه با توجه به دوره مشخصه واصل فیش واریزی وکپی آن یا پرداخت ازطریق دستگاه pos یا ATM.
کلیه متقاضیان باید حداقل 12 سال و پایان دوره راهنمایی را گذرانده باشند تا بتوانند مدرک رسمی و بین المللی را به خود اختصاص دهند
آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر
آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، با هدف آموزش آشپزی و شیرینی پزی، خدمات آموزش را ارائه می کند. مخاطبان کلاس های آموزش آشپزی ، شامل علاقه مندان، هنرجویان، بانوان، آقایان و هر کسی که به نوعی نیاز به یادگیری فنون آشپزی است می باشد.
*آشپزی درجه 2 :
سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی(سنتی)، غذاهای بین المللی و غذاهای مدرن، دسر
غذاهای ایتالیایی ، روسی ،شیرین پلو ، شوید باقلا پلو ، لوبیاپلو ،سالاد ذرت ، سالاد مرغ ، سالاد اندونزی ،...حلوا ، پاند کیک مرمری با کشمش ،نان لواش ،باگت فرانسوی و همبرگر ،
کرم باواریای آلمانی، کوکو سبزی ،قورمه سبزی ،میتلف روسی ،رست بیف
انواع سالاد پاستا ، کرپ سوزت
*آشپزی درجه 1 :
پتاژ، سالاد، سینی کاناپ های الوان، اردور برای میزشام، غذاهای ایرانی مجلسی، کباب های مجلسی، غذاهای بین المللی برای میز مراسم و دسرهای قابل توجه با تزئینات کامل
شیرینی پز درجه 2 :
آموزش انواع شیرینی های تر، خشک، انواع کیک، دسر، شکلات ها به صورت کاملاً حرفه ای
*شیرینی پز درجه 1 :
آموزش انواع شیرینی، کیک، انواع سس ها، نان، کرم، رولت، خمیر، شیرینی خشک و تر
دسرساز سنتی :
انواع دسر سنتی شامل انواع(بستنی، حلوا، مربا) ها و مسقطی و رنگینک و ...
آشپزی سنتی :
سوپ، سالاد، اردور، غذاهای ایرانی، سنتی، بین المللی، دسر
دسرساز بین المللی :
انواع دسر ،کرم ، شارلوت ، چیز کیک ،موس ،کرپ،تیرامیسو، ژله موزاییک یا ژله شیشه ای ...
آشپزی غذاهای فوری / فست فود :
برگرها، ساندویچ ها، انواع پیتزا، استیک با سس قارچ ،شنیسل مرغ، کراکت ها ،. . .
موارد آموزشی دوره کیک ساز و ترساز :
*نگاهی اجمالی به نکات شیرینی پزی و قنادی ، تبدیل اوزان به پیمانه ها ،
و قاشق های اندازه گیری ، شناخت کاربردی مواد و ابزار قنادی ،
پاند کیک، کیک مرمری ، کیک با کشمش و گردو ، مافین ، کیک باقلوا ،
چیز کیک بیسیک ، کیک آناناس برگردان ، کیک شطرنجی ،کیک بستنی ،
کیک پر ، کیک پرتقالی ، رولت خامه ای ، لطیفه ، نان خامه ای ،
لوف خرما و گردو با رویه پنیر خامه ای ،
پای سیب فرانسوی ، تارت میوه فرانسوی با رویه آگار آگار ،
اسپانج کیک یا کیک اسفنجی پایه ، کیک شیفون
فرم دادن خامه و نحوه آسترکشی روی کیک با صفحه گردان کیک،
رنگ کردن خامه طعم دادن به آن ، آشنایی با اسانسها و رنگ های خوراکی ،
خمیر فوندانت و خمیر مارسیپان و طریقه رنگ کردن آن ها ،
کرم ها : کرم وانیل ، پاتیسیر ، کرم موکا ، گاناش ، مرنگ ،
رویال آیسینگ ، کرم قهوه ، کرم شکلات ، نحوه ژله دادن روی کیک ،
نکات کیک های تولد ، عروسی و نامزدی ،
کار با خامه و سرماسوره ها ( 3 تا 5 عدد )
آماده سازی پودرخامه و کار با آن و . . .
*دوره نان های حجیم و نیمه حجیم ،خمیر ساز ماهر ،فر دار ماهر :
نان لواش_ نان تافتون _ نان شیرمال _ نان بربری _ نان روگن یا چاودار
دونات یا پیراشکی _نان فانتزی به طرح های مختلف _ نان سوخاری
نان همبرگر _ نان باگت_ نان رژیمی_نان لقمه ای شیرین _نان حجیم
سیر و ریحان _ نان میلک رول _نان سوپ با شوید _نان صبحانه
استرالیایی قیسی و کشمش نان تست _نان قندی کیک یزدی _
نان کشمشی_نان بریوش _نان سبوس دار _نان پیتزا _
نان جو _ پنچیک روسی _نان پاکتی هندی یا پیتا یونانی و. . .
موارد آموزشی دوره متصدی کافی شاپ حرفه ای و مقدماتی :
نگاهی اجمالی با تاریخچه قهوه و مشتقات آن
(ترکیش کافی یا قهوه ترک ،قهوه موکای عربی ،اسپرسو ، لونگو ، ریسترتو ،
لاته ماکیاتو ،اسپرسو ماکیاتو ، کافه لاته ایتالیایی،اسپرسو کن پانا،فیلتر کافی،
کاپوچینو و نحوه کار با شابلون ها برای تزیین آن ، قهوه امریکانو ،هات چاکلت ... )
موس شکلات یا قهوه ، تیرامیسوی ایتالیایی
نحوه طراحی و نقش انداختن کاپوچینو و کار با شابلون ها .
* نکات خاص برای سرو هر نوشیدنی متناسب با ظروف مخصوص ،
فنجان یا لیوان آن .
نحوه تزیین داخل لیوان ها ،آشنایی با سس توت فرنگی ، شکلات و...
شیک ها و گلاسه ها ،اسموتی ها :
میلک شیک (وانیلی، شکلاتی، توت فرنگی ، موز ، ،.... )
گلاسه ( کافه گلاسه ، شکلات گلاسه ، لمون گلاسه ، اورنج گلاسه ، ... )
اسموتی ( شاتوت ، توت فرنگی ، شلیل ، انبه ، ....)
دمنوش ها و انواع چای :
آویشن ، گل گاوزبان ، دارچین ،بیدمشک ، خاکشیر ... /
چای سبز ( نحوه دم کردن آن با فنجان های مخصوص، چای سیاه و سفید
نحوه طعم دار کردن آن ، چای ترش/قرمز ، چای زنجفیل ،چای نعنا ، ...
اسنک ها :
با تنوع در نظر گرفته شده و سس مخصوص آموزشگاه دارچین
کرم ژله میوه ای ،پیچملبا ،کباب میوه ،سالاد میوه
فروت پیتزا ،ژله میوه چند لایه ای و ساده ،کیک بستنی،کیک شکلاتی
چیپس پنیر با ژامبون و کاپاریس. جهت شرکت در کلاس های آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر، با شماره تلفن های آموزشگاه تماس بگیرید.
آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر
آموزشگاه شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، مرکز آموزشی است که در زمینه آموزش شیرینی پزی و کیک پزی فعالیت می کند. شیرینی پزی و کیک پزی یکی از مهمترین مباحثی است که امروزه مورد نیاز خانم ها و بانوان بوده و لازم است به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد. مجتمع آموزشی صنایع غذایی الیسان، اولین مرکز آموزشی صنایع غذایی در جنوب غرب تهران با ارائه 28 گواهینامه از سازمان فنی و حرفه ای کشور و با مدیریت موفق مدرس برنامه های آموزشی صدا و سیما ، مفتخر است پذیرای شما هنر دوستان عزیز باشد.
طرف قرارداد با خانه کارگر و کمیته امداد
آموزش آشپزی و شیرینی پزی ویژه خانم ها
با ارائه گواهینامه های بین المللی از سازمان فنی و حرفه ای
برگزاری دوره های شیرینی پزی و آشپزی
برگزار کننده دوره های تخصصی کافی شاپ
برگزاری دوره مدیریت خانواده برگزار کننده دوره های تخصصی گردشگری
آموزش تخصصی سبزی آرایی و میوه آرایی
آموزش تزئین کیک های حجمی
کار با فوندانت
برگزاری دوره شیرینی پزی 1 و2
آموزش تخصصی شیرینی خشک
آموزش شیرینی بدون فر
آموزش تخصصی کیک و شکلات
آموزش تخصصی نان
برگزاری دوره های آشپزی درجه 1 و 2
آموزش آشپزی سنتی
آموزش تخصصی غذاهای فوری
برگزاری دوره آشپز روز
آموزش تخصصی سالاد و اردور
آموزش طبخ آبزیان
آموزش انواع سس ها و فینگرفود
آموزش تخصصی باست کیک
آموزش پخت غذاهای ترکیه ای ، کار با ژله ، باقلواهای ترکیه ای با شهریه اقساط جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه عناوین دروس آموزشگاه آشپزی در باغ فیض اسلامشهر، با شماره های تلفن های قید شده در آگهی تماس حاصل فرمایید.
آموزشگاه کیک پزی در باغ فیض اسلامشهر
آموزشگاه کیک پزی در باغ فیض اسلامشهر ، با هدف آموزش کاربردی شیرینی و کیک ورود دانش آموختگان به بازار کار، دوره های آموزشی را برای علاقه مندان به آشپزی و شیرینی پزی برگزار می نماید. از مزایای و تسهیلات دوره های آموزشی، انجام پروژه های واقعی ، ارائه فیلم های آموزشی جلسات به کارآموزان، تضمین یادگیری مباحث، انتقال تجربه مربیان حین کلاس های آموزشی و خدمات دیگر می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های درج شده در آگهی تماس بگیرید.
دوره ی آموزش آشپزی در باغ فیض اسلامشهر
دوره ی آموزش آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، با توجه به اهمیت موضوع آشپزی ، جلسات مختلف را با کیفیت بالا برگزار می نماید. از مباحث دوره آموزشی می توان به
آموزش غذاهای سنتی و مدرن
آموزش غذاهای ایتالیایی و عربی
آموزش غذای دریایی
آموزش فست فود
آموزش فینگرفود
آموزش پخت نان حجیم و نیمه حجیم
آموزش حلوا
آموزش دسر
آموزش شیرینیپزی
آموزش کیکپزی
آموزش تخصصی باقلوای ایرانی و استانبولی
آموزش مرباجات
آموزش ترشیجات
آموزش کافیشاپ اشاره نمود. جهت شرکت در دوره ی آموزش آشپزی در باغ فیض اسلامشهر، با شماره تلفن های مرکز آموزشی تماس حاصل فرمایید.
کلاس آموزش شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر
کلاس آموزش شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، شامل کلاس ها و کارگاه های شیرینی پزی و کیک پزی می باشد که با استفاده از دستورالعمل سازمان فنی و حرفهای کشور، صورت می گیرد. محتوای کلاس آموزش شیرینی پزی و کیک پزی ، شامل آشنایی با مواد غذایی و خواص آنها ، توانایی پخت انواع غذا های ایرانی و فرنگی ، توانایی تهیه انواع کیک و دسرها می باشد. در صورتی که در کلاس آموزش شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر شرکت نمایید، در زمینه توانایی کار در رستوران ها ، توانایی کار در قنادیها و کار در فست فودیها، آگاه و توانمند می شوید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
موسسه آموزش شیرینی و کیک در باغ فیض اسلامشهر
موسسه آموزش شیرینی و کیک در باغ فیض اسلامشهر ، مرکز آموزشی است که در زمینه آموزش مباحث مربوط به شیرینی و کیک فعالیت می نماید. از سرفصلهای دوره آموزش پخت کیک میتوان به
جلسه اول: چگونه یک «دستور پخت» کیک را بخوانیم
جلسه دوم: با ضروری ترین ابزارهای کیک و شیرینیپزی آشنا میشوید
جلسه سوم: آماده سازی مناسب ظرف یا سینی کیک پیش از آماده کردن کیک را آموزش میبینید
جلسه چهارم: اندازه گیری وزن مواد اولیه؛ درک ابزارهای اندازه گیری مربوطه به کیک پزی و آشپزی
جلسه پنجم: تبدیل واحدهای وزن، واحدهای مختلف وزنی مورد استفاده در «طرز پخت» های گوناگون را درک نمایید
جلسه ششم: پس از درک پیمانههای وزنگیری، نمودار تبدیل آنها به یکدیگر نیز کاربردی است
جلسه هفتم: روشها و نکات مخلوط کردن کیک
جلسه هشتم: تکنیکهای اضافه کردن تخم مرغ به مایع کیک و مخلوط کردن آنها
جلسه نهم: پاسخی جامع به سوالی محبوب: چگونه بدون استفاده از همزن برقی، خمیر یا مایع کیک را مخلوط کنیم؟
جلسه دهم: جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ از یکدیگر + نکاتی تکمیلی که نمیدانید
جلسه یازدهم: سفیده تخم مرغ باقی مانده را دور نریزید
جلسه دوازدهم: جوشاندن شیر؛پرچرب و کمچرب، اینها یکسان نیستند
جلسه سیزدهم: همه چیز درباره ذوب کردن شکلات
جلسه چهاردهم: آموزش صفر تا صد طرز تهیه خامه کیک (قسمت اول)
جلسه پانزدهم: آموزش صفر تا صد طرز تهیه خامه کیک (قسمت دوم)
جلسه شانزدهم: آموزش صفر تا صد طرز تهیه خامه کیک (قسمت سوم)
جلسه هفدهم: هنر برش دادن کیک به چندین لایه
جلسه هجدهم: مراحل کامل پر کردن بین لایهها و قرار دادن کیکها روی یکدیگر
جلسه نوزدهم: آموزش گام به گام خامه پوش کردن کیک (قسمت اول)
جلسه بیستم: آموزش گام به گام خامه پوش کردن کیک (قسمت دوم)
جلسه بیست و یکم: 5 اشتباهی که هنگام درست کردن کیک لایهای نباید انجام داد
پروژه نهایی دوره: طرز تهیه کیک تولد ساده وانیلی با کرم کرهای شکلاتی زده شده و مباحث دیگر اشاره نمود. در صورتی که قصد شرکت در جلسات آموزشی موسسه آموزش شیرینی و کیک در باغ فیض اسلامشهر را دارید، با شماره های قید شده در وبلاگ تماس بگیرید.
دوره فشرده آشپزی در باغ فیض اسلامشهر
دوره فشرده آشپزی در باغ فیض اسلامشهر ، دوره ای مناسب برای کسانی است که قصد دارند به عنوان آشپز جذب بازار کار شوند. از مزایای شرکت در دوره فشرده آشپزی ، این است که می توان با کسب اطلاعات لازم در مدت زمان محدود، وارد بازار کار شده و یا در صورت داشتن شغل، درآمد فعلی را طی 6 ماه به دو برابر رساند. با شرکت در دوره فشرده آشپزی ، توانایی شرکت در مصاحبه های استخدامی جهت انعقاد بهترین قراردادها، توانایی در استفاده از تکنیک های کاملاً کاربردی جهت حل مشکلات آشپزی، توانایی در تنظیم دستورالعمل پخت و برای کاربلد شدن در این حرفه، راهی سادهتر از همراه شدن با این دوره پیدا نمیکنید. جهت شرکت در دوره فشرده آشپزی در باغ فیض اسلامشهر، با شماره تلفن های مرکز آموزشی تماس حاصل فرمایید.
کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر
کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر ، طبق نیاز بازار، کارآموزان را جهت ورود به بازار کار آشپزی و شیرینی پزی آماده می نماید. غذا شاید نخستین چیزی باشد که انسان از طبیعت گرفته است. در دو کفه هم وزن ترازوی مرگ و زندگی این غذاست که وزنه آن در هر کفه ای، تعیین کننده اهمیت آن کفه است.این کالای استراتژیک، حرف اول قرن حاضر است. اگر در قرن گذشته، نفت عامل برتری کشوری بر سایرین بوداما، امروزه تئوری پردازان بزرگ جهان کشور صاحب غذا را ابرقدرت پیروز می دانند. این کالای استراتژیک نیاز به روشهای نوین تولید دارد. در صورتی که قصد توانمند شدن در آشپزی و شیرینی پزی را دارید، می توانید در کلاس های آموزش آشپزی و شیرینی پزی در باغ فیض اسلامشهر شرکت نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
آموزش برطرف کردن مشکلات تهیه کیک در خانه
آموزش برطرف کردن مشکلات تهیه کیک در خانه ، از خدمات موسسه آموزش کیک پزی است که موجب افزایش توانمندی کارآموزان در استفاده از تکنیک های کاملاً کاربردی جهت تهیه کیک در خانه می گردد. کیکهایی که در خانه درست میکنم مشکلاتی دارد گاهی روی آن ترک میخورد و گاهی حتی کاملا خرد میشود ، گاهی پف میکند و گاهی نمیکند، یا هیچ وقت مثل آنچه در طرز تهیه آن گفته شده بود پف نمیکند ، شکل و شمایل آن به نسبت کیکهایی که از قنادیها میخریم جالب نیست ، مثل کیکهایی که از قنادیها میخریم خوشمزه نمیشود ، آیا روندهایی که در پختن کیک پیش میبریم درست است؟ بسیاری از معایبی که در کیکهایمان میبینیم یک دلیل دارد: برخی اصول سادی کیک پزی را رعایت نمیکنیم. اگر مدتهاست به دنبال یک آموزش اصولی کیک پزی و پخت و تزیین حرفهای انواع کیک هستید ولی نمیدانید از کجا شروع کنید، مراحل گام به گام کار را در این آموزشگاه بیاموزید. در صورتی که نیاز به یادگیری تهیه کیک در خانه و آموزش برطرف کردن مشکل تهیه کیک در خانه دارید، تماس بگیرید.
آموزشگاه اشپزی وانیل یکی از بهترینهاست. یکی از محبوب ترین کلاس های برگزار شده در این آموزشگاه کلاس آموزش آشپزی ملل است. شما در این دوره ی جامع، علاوه بر یادگیری اصول اولیه آشپزی، از خرید ابزارهای مورد نیاز آشپزی تا چگونگی تهیه مواد اولیه تازه و به صرفه، گرفته تا طبخ غذاهای پرطرفدار ملل آشنا خواهید شد. از مزایای استفاده از کلاس آشپزی بین الملل در آموزشگاه آشپزی فنی حرفه ای تهران ، انعطاف پذیر بودن ساعات تدریس و فراهم نمودن محیطی پویا و لذت بخش جهت یادگیری می باشد.